Vesta Radio iz Tuzle u procesu je razvoja novih programskih sadržaja koji će nastupiti od ljeta 2017. Stoga planiramo angažirati najmanje dva radijska voditelja.

Bez obzira da li tražite novi posao, već ste angažirani na drugom poslu koji želite zadržati ili ste student, nudimo vam priliku da se oprobate u ulozi voditelja/voditeljice radijskog programa. Angažman može biti ugovoren na par sati sedmično, nekoliko sati dnevno ili na puno radno vrijeme, u skladu sa vašim i našim mogućnostima i željama.

Procedura prijave je jednostavna. Koristeći audio snimač (ili Viber aplikaciju) na svom mobitelu snimite svoj glas. Predstavite se u jednoj rečenici, a zatim nam ispričajte  zanimljivu priču do 3 minute. To može biti anegdota iz vašeg života ili života osobe koju poznajete.ili neka druga priča koju bi voljeli da podijelite s drugima. Audio snimak pošaljite Viber-om na broj 061 146 389 ili emailom na adresu edin@vesta.ba.

Kandidati koji demonstriraju dobru dikciju i oratorske sposobnosti, te privuku pažnju načinom na koji su ispričali priču, biti će pozvani na telefonski intervju.

Poziv je otvoren dok ne pronađemo radijske voditelje. Stoga ne razmišljajte dugo - prijavite se što prije.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pošaljite Viber poruku ili email na gore navedeni broj i adresu. 

Vaš,

Vesta Radio tim

Vesta Radio 91.2